Näringstillskott till undernärda barn i IndienSom jag skrev igår, så firar vi inte alla hjärtans dag eller köper presenter och blommor.
Den dagen då rosens pris är dubbelt så dyr, eftersom det är den dagen hela världen köper röda rosor till varandra.

Istället köpte jag näringstillskott för 200:-. Våran gåva räcker till två undernärda barn under sex månader. Näringstillskottet delas ut på hälsokontroller där de undernärda barnens vikt och längd också kontrolleras regelbundet. I många områden där Barnfonden arbetar är barnen undernärda. Genom att ge undernärda barnen näringstillskott under sex månader får barnen en chans att komma ifatt sin normala vikt och samtidigt bli mer motståndskraftiga mot sjukdomar.

Hur enkelt som helst, bara att gå till deras gåvosida och köpa med några få klick. Finns många olika gåvor och hur enkelt som helst!
Länk till: Gåvoshoppen.

Vi har också ett fadderbarn i Kambodja sedan 1,5 år tillbaka.

Nytt för i år är att fadderbidrag och gåvor är avdragsgilla med 25%, barnfonden är en av de godkännda hjälporganisationerna, och det kommer automatsikt på din deklarationsblankett. Här kan du läsa mera om avdragen.

Hjälp ett barn att fortsätta drömma. Med din hjälp kan fler barn få lov att helt enkelt bara vara barn.
Bli fadder idag!

Länk: Barnfonden

Vad händer idag i Singan?
Svar: Inte så mycket. Blir en lugn dag, med att svara på e-post, ordlös onsdag på fotobloggen, åka och handla lite tillbehör som saknas till kvällsmaten. Ska bli "Mammas fiskgryta" så det saknas tomater, dill och blomkål.
Enligt Feng Shui-kalendern så är det en bra dag att gå till frissan. Övriga dagar i veckan är "Bad day" för frissan, bara så ni vet!
Idag är det ingen bra dag att skriva kontrakt, spela på spel eller föda barn. Inte lätt att vara kines idag och känna att krystvärkarna har kommit. Det andra kan man ju styra över, men inte en bebbes ankomst.

Ha en bra onsdag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Clarie

Hej Annelie! måste bara få veta vilken Feng Shui bok du har....och var jag kan köpa denna underbara råd bok.Ha det gott.Clarie.

2012-02-15 @ 12:38:25
Postat av: Karin Wikström på Barnfonden

Hej!Vad fint att ni köpt näringstillskott istället för dyra rosor!Tack för att ni stödjer Barnfonden!/Hälsningar från Karin Wikström på Barnfonden

2012-02-17 @ 14:50:24
URL: http://www.barnfonden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0