Grattis på födelsedagen Ann!


Foto: Per Sandberg

Många kramar från oss på din födelsedag.

Kinesiskt horoskop - Oxen

Oxar kanske verkar slöa, men se upp - de kan ha ett hett temperament. De är extremt målmedvetna och arbetar oförtrutet vidare i alla lägen Bit för bit, steg för steg, arbetar de vidare mot sina mål. De håller sig till väl invanda rutiner. De är renhåriga och goda lyssnare. De kan även vara extremt envisa av sig.

De kan lätt bli sårade i kärlekssammanhang, då de inte förstår signalerna i andra människors kärlekslekar. Det tar lång tid för dem att bygga upp en intim relation, men när de gjort det är de lojala in i döden.

Oxar är ideala partners då de gör mer än sin del av arbetet. De har ett bra minne och kommer ihåg de små viktiga detaljerna. Om du gör en oxe arg tar det en lång stund innan han har lugnat ner sig. När de är olyckliga eller arga, begraver de sig i arbete tills de mår bättre. När en oxe väl tappar sitt humör, tappar han det totalt! När detta händer går det inte att resonera med dem, håll dig ur vägen tills det blåser över.

Oxar betalar alltid sina skulder. De kommer alltid ihåg en tjänst som du har gjort dem och kommer att visa sin uppskattning på ett eller annat sätt. De kanske inte är så verbala men deras handlingar säger mer än ord!

Det är bättre att rikta in sig på en oxes hjärna än på dess hjärta. De förstår snabbt sakers natur och sammanhang. Oxar blir sällan sjuka och har en låg tolerans mot vekare personer. De hatar att be om hjälp. Även om det tar dubbelt så lång tid att göra det ensam, gör de det själva om de då kan slippa be någon om hjälp.

De vill att saker skall hålla och bygger dem därmed med omtanke och kvalitet Oxar älskar sin familj och sitt hem och tar god hand om detta. De är inga spelare utan satsar på långa investeringar som är säkra. Oxar får framgång genom eget hårt arbete och förväntar sig inga fria tjänster på vägen.

Kärleksmatch - Passar bra med:
Kärlek är något som oxen önskar aldrig hade uppfunnits. Den skapar kaos i deras lugna och välordnade liv, därför ska man inte räkna med någon uppvisning i passionerad lössläppthet ens när en oxe blir riktigt förälskad. Här är dock den kvinnliga oxen mindre hämmad än den manlige och hon går bra ihop med den lättsamme och bekväme haren. Kvinnliga oxar faller också lätt för den hänsynsfulle hunden.

Den kvinnliga grisen som bara har goda avsikter, får oxen att slappna av och den kärlekskranka råttans vilda passion får till och med en oxe att släppa loss.

Kärleksmatch - Passar ganska bra med: En kärlekskrank tiger är något speciellt och hon får verkligen oxen att tända till. Men hon gör alltför mycket väsen av hans känslomässiga osäkerhet och affären slutar i tårar. Förälskade oxar kan ibland uppleva kärleken tillsammans, bara någon är beredd att ta första steget. Men det troliga är att de aldrig kommer längre än till att skaka hand.

Då oxar har lätt för att bli betrodda får de ofta arbeten med stort ansvar. Men de måste se upp så att de inte blir slavar under sitt eget arbete. De kan bli starka ledare och goda talare. I orostider håller de sig kalla och låter sig inte störas. De är mycket stolta själar. De är systematiska och håller på traditioner. De misstror saker som de inte förstår.


Kommentarer
Postat av: Ann

Tack så mycket. Kram till er bägge.

2009-11-03 @ 08:50:52
Postat av: Ann

Tack för det jättefina halsbandet..

2009-11-03 @ 14:40:18
Postat av: Ann

Tack för det jättefina halsbandet.

2009-11-03 @ 14:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0