Grattis på 50-årsdagen Heléne!

Heléne och orkidéer
Anders och Heléne med bara ögonen för varandra, SKÅL Älskling!Familjen Johansson, SingaporeFamiljen Johanssons på Raffles och dricker Singapore sling

Många kramar till dig på födelsedagen från oss.
Hoppas att SingPost och Posten har uträttat så att något har kommit i din brevlådan från Singapore.

Kinesiskt horoskop - Grisen

Grisar tror på sig själva, är sociala, pålitliga och otroligt målmedvetna. Grisar älskar fred och lugn. De hatar argumenteringar och försöker att lugna ned båda sidor i en diskussion för att få lugn. I deras liv skapar de djupa och livslånga förhållanden och vänskap.

Grisar tycker om social samvaro och fester. De letar alltid efter lite skoj. Faktum är att grisar måste se upp så att festandet inte tar överhanden. De har en förkärlek för socialt ansvar och bryr sig om andra. De lyssnar alltid på andras problem. De har ett stort hjärta. Ett problem med detta är dock att grisar är lite naiva. De kan inte förstå att andra har ett annorlunda samvete och därmed kan lura andra personer.

Grisar är hårt arbetande människor som tar sitt arbete på allvar. Det är enkelt att lita på dem och de har höga moraliska värderingar
När en gris väl har bestämt sig, finns det inget som kan ändra deras inställning. Innan de har bestämt sig har de lagt ner en ansenlig tid på att väga för och nackdelar mot varandra. De vill definitivt undvika komplikationer. Problemet är att de ibland därför missar tillfället för att det tar för lång tid att greppa det. Grisar är obotliga optimister. Lyckan ler mot en dem.

I kärleken är det lätt att grisen blir utnyttjad, om han/hon inte ser sig för. Grisen litar på alla och tror på vad de säger. Trots detta är de intelligenta och tar vara på sig själva. Såra inte en gris för de kan bära på detta i många år. Även om de inte visar det så blir de lätt sårade. De har svårt för att säga nej men önskar ofta att de hade gjort det.

Grisar letar alltid efter vägar för att bli av med all sin extra energi. De arbetar hårt och satsar friskt, även om de ibland förlorar. Enligt Kinesisk sägen är det grisen som äger ymnighetshornet!

Kärleksmatch - Passar bra med: Grisen gör sitt yttersta för att skapa ett hem som råttan återvänder till med glädje. Till sin stora överraskning finner den opportunistiska råttan att han inte har något emot att som omväxling inrikta sin nervösa energi på hemmalivet.

Kärleksmatch - Passar ganska bra med:
Den eleganta och vackra hästkvinnan har inte något till övers för grisens inviter när det gäller ett tillfälligt förhållande, men de kommer bättre överens så snart de tagit ut lysning. Hästen har mycket att komma med när det gäller heminredning och grisen belönar hennes praktiska handlag med mycket värme.

En oxe som är gift med en gris riskerar aldrig att missa en måltid och tofflorna står alltid framställda åt honom när han kommer hem. Men oxen får akta sig för att lämna sin grisbrud ensam alltför länge. Hon har inget emot att ha lite kul, medan han är ute och sliter på åkrarna. För geten är grisen ett förstklassigt val av äktenskapspartner. Grisen kommer att avguda sin gethustru för hennes förmåga att arrangera fantastiska fester. Men kommer han att tycka lika bra om det ständigt tomma bankkontot?
Grisen trollbinds av apan, och när de väl gift sig gör grisen allt för att göra apan lycklig. Och apan är inte otacksam. Ett mycket lyckat äktenskap inte minst för apan.


Kommentarer
Postat av: Astrid och Ingvar Jonsson

Grattis på DIN DAG Hele´ne Kramar och Lyckönskningar

2009-11-03 @ 09:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0