EP klart

Tiffany Lin "HR" ringde igår och sa att mitt arbetstillstånd nu var beviljat så den sista saken för att kunna fortsätta vårt äventyr här i Spore är undanröjt.

Gick up 05.03AM lite kaffe innan morgonpromenaden som vi alltid gör, numera är den på ca 40 min och efter det en simtur i poolen så att kroppstempen sjunker något.

Idag mötte vi inte en själ vi var själva i parken.

Provkörde till SM motors idag på morgonen gjorde en arbetsdags-start för att se hur tidschemat ligger.

Vi ligger väl till med tid behöver inte gå upp så tidigt var på jobbet redan kl 08.00AM börjar kl 08.30 AM så kan ta det lite lungare när jag börjar.

Efter det så skulle vi shoppa lite saker i Suntec City Mall enormt stort shoppingcenter med ett lika stort garage till. 2 plan samt fem olika ställen totalt 10 ytor som hör ihop vi parkerade på grön b 28 kollade vad det var för symbol på väggen en Elefant kan väl inte vara så svårt att hitta tillbaka till tänkte vi.

När vi väl hittat en hiss som tog oss upp i centert så började vi orientera oss och gick rätt långa sträckor samt ett par rulltrappor bort samt med fem kassar på armen och en stege skulle vi ta oss tillbaka till bilen.

Vi kom ner i p-däcket och de olika färgerna syntes, långt bort såg vi grönt så vandrinen i garaget började väl inne i det gröna området hittade vi b 28 men ingen elefant utan någon form av hönsfågel. fel däck tänkte vi och tog oss ner ett plan svetten börjar nu att lacka 32 grader varmt och inte någon bil i sikte trycker på larmknappen för att höra var bilen står, men nej vi ser den ej, till slut så får vi se en som ser ut som han jobbar i anläggningen ber om hjälp och efter ett antal samtal var elefanten kan befinnas och hissåkande till ny våning visar han oss rätt en riktig räddare.Tror inte vi löst annat på mindre än en timme.Två vuxna individer vilsna i ett p-däck kändes riktigt fånigt men p-däcket var gigantiskt stort.

Körningen gick dock utan problem vi klarar det riktigt bra min GPS"Annelie" och jag.

Min vän Mark Willis har gjort mig en stor tjänst och hjälpt till att skicka paket till Spore idag kom 3 nya och vi hämtade upp dem på SM Motors.

Mark är en stor Volvo-entusiast och han och jag möttes i Jönköping för många år sen -92 då han flyttat hit till Sverige från England kundrelationen har utvecklast till en vänskap, när jag sa att jag skulle sluta på Nybergs och sa att jag skulle börja jobba i Singapore för Volvoimportören där visade sig att han beställt en resa hit i September.
Naturligtvis ska vi träffas då och ta en Singapor sling på Raffels Hotel.

Tack alla ni på Nybergs i Nässjö som gjort det möjligt för mig att få denna möjligheten utan er hade inte jag fått denna chansen.

Bild: Personalen NässjöKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0